LAIS Oy

LAIS Oy on vuodesta 2014 toiminut isännöintipalveluja tuottava yhden miehen yritys.

LAIS Oy:n perustaminen lähti liikkeelle useamman vuoden hallituksen puheenjohtajan tehtävien hoidon jälkeen kun huomasin taloyhtiöiden tarpeen saada käytännönläheistä ja helposti ymmärrettävää isännöintipalvelua. LAIS Oy:n kantava perusfilosofia onkin tuottaa asiakkailleen helposti ymmärrettävää isännöintipalvelua ilman turhia termejä koittaen saada kaikki palvelut tuotettua ymmärrettävällä tavalla sekä koittaen perehdyttää asukkaita taloyhtiö säännöksien saloihin. LAIS Oy:n perustaja Tomi Laitakari on kouluttautunut Kiinteistöalan koulutuskeskuksessa isännöitsijän tehtäviin ja kouluttautuminen jatkuu edelleen.

 


Palvelut internetissä

Meillä on asiakkaille tarjolla mahdollisuus ilmoittaa niin muuttoilmoitukset, remonttilupahakemukset kuin tilaamaan isännöitsijäntodistuksenkin verkossa. Pyrimme toimittamaan todistukset sekä reagoimaan ilmoituksiin mahdollisimman pian.

Tulevaisuuden suunnitelmissa on tuoda taloyhtiöille käyttöön reaaliaikainen kirjanpito verkkoon josta taloyhtiöiden hallitukset voivat seurata tilitapahtumia verkossa reaaliaikaisesti.


Ajanmukaiset ohjelmistot

Käytössämme on ajanmukaiset isännöintiin ja taloushallintaan suunnitellut ATK-ohjelmistot, joiden avulla tilien, talouden ja kirjanpidon tarkastelu on nopeaa ja helposti tulostettavissa.